Goede Doelen Sportdag Theo Meijer Sport voor ALS Tricals Centrum

Theo Meijer Sport
van totaal € 1.250 (373%)

U bent nu op de actiepagina voor het ALS Tricals Centrum

Theo Meijer Sport organiseert op maandag 18 april 2022, 2e paasdag, voor de 3e keer een sportieve goede doelen sportdag bij Theo Meijer Sport in Leusden.

Wij bieden op deze dag een uitgebreid sportief programma voor iedereen, jong en oud! Ook is er een veiling en een gezellige paasbrunch voor iedereen, schrijf je op tijd in want vol = vol.

De opbrengst van deze dag komt ten goede aan twee goede doelen, namelijk;

Kunt u er helaas niet bij zijn op 2e paasdag? Dan kunt u toch via deze pagina online uw steentje bijdragen: kies zelf voor een specifieke donatie aan één of beide goede doelen.

We gaan er met elkaar een geslaagde sportieve 2e paasdag van maken en hopen uiteraard op een mooie opbrengst! Alvast heel erg bedankt voor uw steun.

Kom ook gerust langs om een kijkje te nemen!
Team Theo Meijer Sport

Goede Doelen Sportdag voor jong & oud!

❊ Met ouder & kind activiteiten
❊ Groepslessen
❊ RPM fietsuren
❊ Veilingitems (deze komen later online)
❊ Gezellige paasbrunch €7,50 p.p. en tot 5 jaar een vrijwillige bijdrage
❊ Kinderopvang voor de allerkleinste aanwezig! Met leuke paasactiviteiten

DOE GEZELLIG MEE!

Wij vragen een bijdrage van € 5,- p.p. per sportactiviteit.

HET SPORTIEVE PROGRAMMA:

09:00 uur - Les Mills Kracht, BodyPump, Grit Strenght & Core
09:30 uur - Les Mills Body & Mind, BodyBalance & Barre
09:30 uur - Boks & Kickfit
10:00 uur - Les Mills conditie, Attack, Combat & Grit cardio
10:30 uur - Workshop Waacking, Dans, funk & disco

09:00 uur - RPM-fietsen
10:00 uur - SPRINT-fietsen
10:30 uur - RPM-fietsen

En sluit af met een lekkere paasbrunch.
DOE MEE EN GEEF JE OP!

Inschrijflink

 

Locatie:
Theo Meijer Sport
Plantageweg 6, 3833 AZ Leusden
www.theomeijersport.nl
033 - 494 6409
info@theomeijersport.nl

 

Over het TRICALS onderzoek van het ALS-expertise centrum Utrecht

Ondanks vele medicijnonderzoeken bij ALS is er tot op heden nog geen effectieve behandeling voor patiënten gevonden. Dat nog geen effectieve behandeling is gevonden, komt onder meer door onduidelijkheid wat de ziekte veroorzaakt, de grote variatie in uitingsvormen en de beperkte financiële middelen. Om doorbraken te realiseren heeft het ALS Centrum Nederland (dat wordt gecoördineerd vanuit het UMC Utrecht) het nieuwe initiatief “TRICALS” geïnitieerd: Treatment Research Initiative to Cure ALS. TRICALS is een initiatief dat medicijnonderzoek bij ALS moet innoveren en versnellen.

Doelstelling onderzoek

TRICALS heeft maar één doel: zo snel mogelijk effectieve therapieën vinden voor mensen met ALS, PSMA en PLS. Om dit doel te bereiken hebben we in de afgelopen jaren al gewerkt aan het opzetten van een groot internationaal netwerk van meer dan 40 ziekenhuizen verspreid over 16 landen. Het netwerk bereikt momenteel al meer dan 10.000 patiënten. Hierdoor kunnen we snel en effectief de werking van nieuwe medicijnen bepalen.

Patiënt centraal

Binnen TRICALS staat de patiënt centraal. Naast de ontwikkeling van nieuwe medicijnen, doen we ook onderzoek naar het verbeteren van medicijnstudies. Ons onderzoek is erop gericht om medicijnonderzoek zo veilig en minimaal belastend als mogelijk te maken. Denk daarbij aan het maken van apps of het ontwikkelen van kleine draagbare apparaten die de longfunctie, lichaamssamenstelling of dagelijkse activiteit meten. Hierdoor hoeven patiënten met ALS minder vaak naar het ziekenhuis te komen en kunnen we de kloof tussen de patiënt en de arts verkleinen. Daarnaast doen we onderzoek naar nieuwe wiskundige modellen om medicijnonderzoek efficiënter, veiliger en goedkoper te maken. Op deze manier proberen we snelweg te creëren voor het ontwikkelen en vinden van nieuwe, effectieve behandelingen voor patiënten met ALS.

Klik hier voor meer informatie over het TRICALS onderzoek van het ALS-expertise centrum Utrecht

Bekijk alle
19-04-2022 | 14:19
18-04-2022 | 11:30
18-04-2022 | 07:51
18-04-2022 | 06:34
17-04-2022 | 19:12